banner top2

Новини

Събитие по проект "Бъди герой"

Събитие по проект "Бъди герой"

Опасността от бедствия може да изглежда абстрактна и далечна, но не е точно така.

Земетресението в Турция през 2023 с над 45 000 жертви повдигна въпроса доколко ние в България знаем какво да правим при бедствия и до колко младите хора притежават подобни важни личностни качества.

 

С нарастващия растеж на населението в градска среда, изменението на климата, влошаването на околната среда, нарастващ брой хора са изложени на риск от бедствия. Уменията за реагиране спасяват животи и укрепват способността на държавата и общностите да намалят въздействието им. Информацията за появата и честотата на природните бедствия, както и на рисковете, уязвимостите и потенциалното въздействие върху хората, помага за подобряване на готовността. Заключенията на Съвета на ЕС показват, че младите хора, участващи в различни дейности преди, по време и след бедствие или голям инцидент, имат по-добра способност да се справят със ситуацията практически и психически. Освен това придобиват важни умения за стремеж към самоусъвършенстване и личностно развитие.

Недей да се чудиш!

 

Event_cover.jpg

 

Бъди герой с нас на 12 Ноември в „Бар Петък“, където ще ти покажем основни методи за справяне с различни бедствия, както нашите експерти ще направят демонстрация по първа помощ.

А за да ни върви с песен, в събитието ще се включат и любимите ни лица от музикалната сцена -  Михаелаа Филева, Дара Екимова, ТИНО и Ража Ел Мад!

Вход Свободен!

Начало 17:00 ч.

Край: 22:00ч

За контакти:

https://www.facebook.com/associationinnovativetransferofknowledge

https://www.facebook.com/budigeroi

 https://www.facebook.com/budipodgotven/

//www.youtube.com/@budigeroi?fbclid=IwAR1DlVRx6FXYhiaXJJZxvAN_nt7gIOFzwYbzpTy0OaGL_wpiLscrq8QipWU">https://www.youtube.com/@budigeroi

https://www.instagram.com/budigeroi

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Проектът „Бъди герой!“ се осъществява с финансовата подкрепа на Национална програма за изпълнение на младежки дейности по чл.10а от Закона за хазарта за 2023 г., Министерство на младежта и спорта” по договор № 25- 00- 67.

 

 

 

Министерство на младежта и спорта

Имейл бюлетин

Запишете се за нашия бюлетин и получавайте редовно всички новости

Контакти

  •   гр. София 1142
    бул. "Васил Левски" 75
  •  02/ 930 08 36
  •   Пишете ни