banner top2

Новини

Зам.-министър Петър Младенов откри обучение за Диалога на ЕС по въпросите за младежта

Заместник.-министърът на младежта и спорта Петър Младенов откри обучение за Диалога на ЕС по въпросите за младежта в Перник. В събитието, организирано от Националния младежки форум, взеха участие млади хора от цялата страна, които научиха повече за диалога, срещнаха се с настоящите делегати, запознаха се с докладите от изминалите младежки конференции и дадоха своите предложения и идеи.

“Радостно е младежките пространства да бъдат пълни с активни млади хора, които искат да развиват своите умения. За ММС е приоритет инвестицията в устойчиво младежко развитие и всички текущи дейности са насочени към подпомагането на този процес“, заяви зам.-министър Младенов.

Петър Младенов изрази радостта си от възстановената традиция обученията по Диалога на ЕС по въпросите на младежта да се откриват съвместно от ММС и Националния младежки форум. „Благодаря на НМФ, че през всички тези години продължават да бъдат стожер на координацията между младежкия сектор и хората, вземащи решения“, каза още Младенов.

Председателят на комисията по анализи и застъпничество в НМФ Мирослав Цеков също изрази благодарността си към екипа на Министерството на младежта и спорта за приоритизирането на Диалога на ЕС по въпросите за младежта и възстановената традиция.

Събитието се проведе от 14 до 16 юни в Международния младежки център в Перник.

 1718693297_8.jpg

 

Министерство на младежта и спорта

Имейл бюлетин

Запишете се за нашия бюлетин и получавайте редовно всички новости

Контакти

  •   гр. София 1142
    бул. "Васил Левски" 75
  •  02/ 930 08 36
  •   Пишете ни